Villkor & Info

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i butiken. Genomförd beställning medför att du godkänner våra köpvillkor och att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister.

Produktinformation
Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen. Olika skärmar kan ge olika färger. 

Beställning
När du genomfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna mailadressen. Kontrollera att du angivit rätt adress. Glöm inte att ange mobilnummer för avisering.

Ibland kan det hända att lagersaldot inte stämmer och någon vara har blivit såld i den fysiska butiken och lagret inte hunnit uppdateras. Kontakta oss gärna på telefon eller mail för att få rätt information och om när vara kommer att finnas igen.

Priser
Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering.

Betalningssätt
Du kan välja mellan att betala med betalkort Visa eller Master Card.

Frakt
Frakt via DHL och den är baserat på vikten. Vid större mängder som överskrider 20 kg ber vi er kontakta oss för offert på frakt.

Leverans
Din beställning skickas så snart som möjligt, vanligen inom en till två veckor, oftast snabbare. Gäller annan leveranstid står det angivet vid respektive produkt.

Ångerrätt
Du har rätt till 14 dagars öppet köp enligt Konsumentköplagen. Gäller ej specialbeställningar. Kontakta oss via mail innan du gör en eventuell retur. Varan skall returneras i oanvänt skick, obruten förpackning och välemballerad. Vi tar inte emot uppackade varor, dessa får inte ha varit urplockade ur sitt emballage. Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Om varan skadas eller kommer bort vid retur är du ansvarig. Vi löser inte ut varor som skickats mot postförskott.

OBS! Ingen returrätt på nedsatta varor!

Ej uthämtade varor
Varor som ej hämtats ut kommer att debiteras er med 99 kr. Har ni missat att hämta ut paketet så det hunnit skickas tillbaka till oss och ni vill att vi skickar igen så debiteras ni en ny frakt på 99 kr

Skador
Vid skador på paketet skall du omedelbart göra en skadeanmälan till transportören.

Företagsuppgifter
A Little Piece of Sweden AB – AlpoS AB
Industrivägen 11
785 42 Mockfjärd 

Företaget innehar F-skattsedel – Org. nr 556985-6304